Seleccioneu la pàgina

 

 

 

 Si has arribat fins aquí…

 

 

És perquè t’interessa saber més coses del món de la parella. 

Estàs a punt de fer el test gratuït PUNT DE PARTIDA de Parelles Vives. Amb aquest test reflexionaràs i descobriràs com és la teva relació de parella, quins són els teus punts forts i quins aspectes pots millorar. És importat que comencis a prendre consciència de com està la relació que has creat i, a partir d’aquí, que et plantegis cap on vols anar.

Test PUNT DE PARTIDA

Si t’ha agradat aquest material no perdis les següents temporades!

 

Temporada: Les bases de la parella 

 

En la primera temporada treballarem un tema imprescindible: les bases de la parella. 

Les bases de la relació de parella són molt importants. Per això hem començat per aquí. Construir l’amor sobre una base estable, saludable, on et sentis amb confiança condiciona com anireu resolent els conflictes que poden aparèixer durant la vida de la relació.

Què us trobareu en aquesta primera temporada de Parelles Vives?

  • Començarem parlant del concepte general de la parella
  • Continuarem el segon capítol aprofundint en els mites i les creences que envolten aquest món
  • Seguirem amb els diferents ingredients imprescindibles per mantenir una relació de parella sana.
  • I, per últim, ens centrarem en les famílies d’origen de cadascú i com la nostra educació familiar pot interferir en la relació de parella
  • Més de x descarregables. 

 

La finalitat d’aquesta temporada es establir unes bones bases que ens ajudin a mantenir la relació de parella viva: que ens permeti resoldre conflictes, comprendre’ns, comunicar-nos i sentir-nos bé dins de la relació.

Durant la tardor farem l’acompanyament grupal. Un espai on poder compartir dubtes, recursos i beneficiar-nos de les aportacions dels altres (sempre es mantindrà l’anonimat). Aquest acompanyament està dirigit per les 3 fundadores de Parelles Vives i es podrà repetir anualment.

 

Temporada: Sexualitat i desig

En la segona temporada treballarem un gran tema: la sexualitat en parella. 

Al voltant de la sexualitat encara hi ha molt de tabú i misteri i molts dels aprenentatges que hem fet venen de mites i creences que són falsos. Això, encara no en siguem conscients, ens limita a l’hora de poder viure la nostra sexualitat en plenitud, ja sigui de manera individual com en parella. 

 

Per això en aquesta temporada, que es composa de 4 capítols, treballarem el següent:

  • Parlarem d’anatomia, com funciona el nostre sexe, l’orgasme i recorrerem el mapa eròtic.
  • Ens proposarem entendre com funcionen el desig, l’atracció, l’enamorament i l’excitació. 
  • Debatrem mites i creences sobre gènere i la sexualitat, reflexionarem sobre les dificultats sexuals que estan normalitzades en les dones i també les que més ens preocupen dels homes.
  • I per últim parlarem de les afectacions en la sexualiatat tant a nivell individual com en parella.  

 

La finalitat d’aquesta temporada és establir unes bones bases per poder viure la nostra sexualitat, ja sigui en parella o individualment, de manera lliure i plaent.

Durant la primavera farem l’acompanyament grupal. Un espai on poder compartir dubtes, recursos i beneficiar-nos de les aportacions dels altres (sempre es mantindrà l’anonimat). Aquest acompanyament està dirigit per les 3 fundadores de Parelles Vives i es podrà repetir anualment.

Què diuen de Parelles Vives…

Jordi

Li he regalat a la meva parella durant el confinament. L’hem fet junts ara que teniem més temps. Ens ha agradat molt i estem esperant la segona temporada!

 

Tere i Dani

Teniem problemes de comunicació i estàvem distants però voliem estar millor. Hem fet “Les bases de la parella” i ens ha ajudat a entendre’ns i a veure que necessitem tenir moment de nòvius i si fa falta agendar-los!

 

Victòria

El contingut és molt bo i m’ha ajudat a reflexionar i pensar. 

 

Núria

Parelles Vives m’ha ensenyat a identificar mites de l’amor que ens estàven perjudicant i apartant. Estic aprenent a demanar el que necessito i això m’està acostant a la meva parella. Ens estem reeanamorant.

Contacta'ns

Si tens qualsevol dubte omple el formulari

4 + 4 =

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Carlota Iglesias . Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a rosselló 332 entresol 2n 08025, Barcelona o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a parellesvives@gmail.com.